Bli kjent med nye Suzuki Across 4X4

Nyhet – Suzuki Across 4X4 Plug-in hybrid

Suzuki Across 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». Suzuki Across 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

Bilen er kommet og er klar for prøvekjøring
Du har nå muligheten til å bli kjent med, og prøvekjøre flaggskip fra Suzuki, nye Across 4X4 Plug-in Hybrid. Vi har en demobil klargjort for prøvekjøring. Du kan gjerne sende oss en e-post til post@bilfokus.no eller en SMS på 92094343 med navn og tidspunkt du ønsker å prøve bilen.

Utvidet åpningstid
Denne uken holder vi åpent også på lørdag:

  • fredag 20. november kl. 07.30 – 16.00
  • lørdag 21. november kl. 09.00 – 14.00

Smittevern ved prøvekjøring av bil
Bilfokus har iverksatt og følger opp tiltak kontinuerlig, basert på gjeldende anbefalinger fra nasjonale myndigheter og kommunale myndigheter.  Målet er  å sørge for at faren for smitte reduseres, og ivareta sikkerheten til kunder, leverandører, kolleger og samarbeidspartnere.

  • Bilens kontaktflater og nøkler desinfiserer før prøvekjøring.
  • Nøkler desinfiseres ved inn- og utlevering.
  • Vi bruker hansker og beskyttelsestrekk når vi behandler bilen.
  • Du må benytte hansker ved prøvesitting og prøvekjøring av bil

Suzuki Across 4X4 er stor og topp moderne Plug-in hybrid
Across er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon.  Elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer! Kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, får Across en motoreffekt på hele 306HK. Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!