Start turen i en varm bil med isfrie vinduer

Motorvarmer er bra for motoren
Med vinter kommer kuldegradene, og i perioder med sterk kulde er det ikke alltid lett å få start på bilen. I tillegg er det en risiko for å få skader på motoren ved kaldstart. En motorvarmer reduseres risikoen for skade og økt bruk av drivstoff. En forvarmet motor bidrar til en myk start og mindre slitasje.

Kupevarmer gir komfort og sikkerhet
Med en kupevarmer i bilen kan du starte kjøreturen i en oppvarmet bil med isfrie vinduer. Det betyr både økt komfort for fører og passasjerer. Isfrie vinduer sikrer deg godt sikt, og bidrar til økt sikkerhet.  Kupevarmeren kan monteres diskre i bilens kupe. Det finnes en rekke modeller av kupevarmere.

Komplett bilvarmesystem er optimalt
Et komplett bilvarmesystem består gjerne av både kupevarmer og motorvarmer.  Med en slik løsning oppnår du mindre motorslitasje, får bedre økonomi- og sikkerhet, og du bidrar også til å bedre miljøet da forvarmede motorer fører til mindre utslipp.

Parkeringsvarmer varmer uten strøm
Du kan få bilen din varm selv om motoren ikke er i gang. Det forårsaker minimalt med slitasje på motoren. Parkeringsvarmeren kan redusere utslipp av skadelige gasser med hele 60 %.

Hybridbiler og EL-biler
Siden dagen hybrid og el-biler genererer svært lite motorvarme, leveres de ofte ferdig utstyrt med en tilleggsvarmer. Disse kan ofte benyttes som et utgangspunkt for kostnadseffektiv ettermontering av en kupévarmer. Selv i hybridbiler og elektriske kjøretøy sørger utslipps- og forbruksgjerrige kupévarmere for pålitelig oppvarming av kupeen, og utvider kjøretøyets rekkevidde uten å belaste batteriet.

Iskald ute – godt og varmt inne i bilen din

EasyStart Web fra Ebersprächer gir deg enkel styring av varme i bilen via din mobil

Den helt nyutviklede Easystart Web er den absolutte toppmodellen i vårt utvalg av kontroll enheter for våre varmere. Den har et permanent installert SIM-kort for å få tilgang til det beste mobilnettet i hvert land via internett. Trådløst nettverksbasert mottaker kan betjenes fra hvilken som helst avstand via smarttelefon, smartklokke, nettbrett eller PC. Apps er brukt for iPhone og Android-enheter. En web app (nettleserversjon) optimalisert for mobile enheter er tilgjengelig for andre operativsystemer.

Velg mellom fjernkontroll, tidsur, miniregulator eller mobil!

Du kan styre varme/ventilasjon i bilen med ulike typer fjernkontroller, med tidsur eller en miniregulator. Den enkleste løsningen er en fjernkontroll med av/på bryter. En mer avansert fjernkontroll har visning av temperatur og 3 ulike programmer med starttid innenfor 7 døgn. Tidsur er også en praktisk løsning, og det har i utgangspunktet samme funksjonalitet som den avanserte fjernkontrollen. Med en miniregulator kan du slå av/på og stille inn ønsket teperatur.

Sett bort monteringen til profesjonelle

Dyktige mekanikere hos oss sørger for at du får montert motorvarmer og/eller kupevarmer i henhold til tekniske krav. Du har også garanti på både utstyret og arbeidet, og vi viser deg hvordan det bør benyttes det slik at du får mest mulig glede og nytte av produktene.

Du får montert produkter av topp kvalitet fra Ebersprächer og DEFA hos oss. Begge er anerkjente og ledende produsentene med lang erfaring og stor kompetanse innen bilvarme.

Enkel betjening av varme og ventilasjon

Kom innom oss og se nærmere på de ulike løsningene innen motorvarmere og kupévarmere fra  Ebersprächer og DEFA. Med en motorvarmer får du en startvillig motor, mindre motorslitasje, redusert drivstofforbruk og en mer miljøvennlig start på dagen. En kupévarmer gir deg en varm bil med isfrie vinduer. Både motorvarmere og kupévarmere kan du styre enkelt med en fjernkontroll eller din mobil.

Mest benyttede fjernkontroller

Kun et trykk på fjernkontrollen så starter varmeren!