Suzuki Across 4X4

ACROSS 4×4 Suzukis flaggskip, vil du få med 4×4 og automatgir inkludert i prisen!

En robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert  plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four».  ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne familie-SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg. Med 75 km elektrisk rekkevidde kan du kjøre elektrisk i hverdagen, og samtidig slippe rekkeviddeangst på de lengre turene.

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektrisk motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, får ACROSS en motoreffekt på hele 306HK.

Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med Suzukis E-Four Electronic-system.

Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag.

Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike moduser:

Normal, Eco, Sport og Trail.

Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil.

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og bilen har blant annet:
Kollisjonsvarsler, med auto-brems:

Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing.

Dynamic Radar Cruise Control (ACC):
Dynamic Radar Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.
Blindsonevarsling:
Blindsonevarsleren overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

Stort bagasjerom
ACROSS leveres med et av klassens største bagasjerom, som rommer hele 500 liter.

Sorte skinnseter
Bilens seter i sort skinn er av god komfort, og kan oppvarmes både i forseter og bakseter.

9″ Touchskjerm
Skjermen kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

Oppvarmet ratt
Når temperaturen er kald utendørs, er det godt med oppvarmet ratt inne i bilen.

Romslig plass i baksete
Også passasjerene i baksete har god plass! Her finnes også to ISO-fix-festepunkter.