Om oss

Bilfokus ble etablert 19. oktober 2009 og er en lokal bilforhandlere med lokale eiere. Samtlige eiere arbeider i bedriften og er opptatt av at verdiskapningen skal komme både ansatte, bedriften og lokalsamfunnet til gode.

Solid økonomi og en trygg arbeidsplass

Fra oppstarten i 2009 har utviklingen vært meget positiv. Første driftsår var omsetningen 2,7 mill. og i 2021 passerte den 170 mill. I alle år har Bilfokus drevet med overskudd og det er beholdt i bedriften for å finansiere investeringer og trygge arbeidsplassene. I 2014 utvidet vi verkstedet betydelig og fikk også større plass i kjelleren.

Tre populære bilmerker

Bilfokus forhandler fra 1. januar 2023 tre bilmerker, Ford,  Suzuki og BYD. Ford dekker privatmarkedet med et bredt utvalg av modeller og i mange ulike prisklasser. I tillegg opplever vi en vekst på Ford nyttekjøretøy til det lokal næringsliv og offentlige virksomheter. Suzuki har sin styrke på firhjulstrekk, driftsikkerhet og mye utstyr inkludert i prisen. BYD er en nykommer med flere elektriske bilmodeller

God kunnskap og høy kvalitet

Bilfokus er opptatt av å gi kundene et trygt, økonomisk og forutsigbart bilhold. Derfor er vi opptatt av å øke kunnskap og kompetanse hos samtlige ansatte. Det innebærer jevnlig kurs og skolering på alle nivå og fagområder.

Du er velkommen til oss!

I våre lyse og trivelige lokaler ønsker vi at du skal føle deg godt ivaretatt.

I sittegruppen du kan nyte en kopp kaffe eller te. Der finner du også brosjyrer samt nyttig informasjon fra Ford, Suzuki og BYD. Alle nye biler er innendørs, og i kjelleren og rett utenfor finner et stort utvalg av brukte. Våre selgere står klare til å hjelpe deg å finne din neste bil.

Hvorfor velge Bilfokus?

  • Hos Bilfokus får du et enkelt, trygt og økonomisk bilhold.
  • Hos oss er det medarbeidere som har stor kunnskap og erfaring på Ford, Suzuki og BYD.
  • Våre medarbeidere er under kontinuerlig opplæring/sertifisering på alle bilmerkene.
  • La motiverte og dyktige fagfolk ta hånd om bilen din.
  • God kunnskap og høy kvalitet lønner seg alltid.