Prøvekjør Ford Puma, Kuga og Explorer

Ford Puma, smart på alle måter

En ny generasjon med hybridbiler er her, og Ford Puma gjenspeiler dette med nye, avanserte EcoBoost hybrid-motorer. Puma mild hybrid-motorene leverer enestående ytelse sammen med imponerende drivstofføkonomi og betraktelig lavere CO2-utslippstall enn konvensjonelle motorer.

Smart plassutnyttelse

En moderne livsstil krever ofte oppfinnsomme løsninger for å utnytte plassen. Ford Puma omfavner denne tenkemåten med bagasjekapasitet i verdensklasse.Puma er en flott kombinasjon av sporty design og gjennomtenkte praktiske løsninger.

Ta kontakt for prøvekjøring – du vil bli imponert!

Ford Kuga ladbar hybrid

Uansett hvor du skal, bruker helt nye Kuga ladbar hybrid to kraftkilder for å få deg dit mer effektivt enn noensinne. Et avansert elektrisk drivverk lar deg ta turer opptil 56 km med null utslipp, og kan lade alle steder du har tilgang til strømnettet.

 Ytelse fra to kraftkilder

Med en rekke hybrid, og dieselalternativer tilgjengelig, er vi sikre på at du vil finne en Kuga som passer for deg. Den avanserte ladbare hybriden tilbyr en sømløs kombinasjon av bensin og elektrisk kraft. EcoBlue-hybriden er utstyrt med en liten elektrisk motor for å øke effektiviteten, og fullhybriden, som vil være tilgjengelig sent i 2020, vil la deg kjøre korte distanser med elektrisk kraft, og ha firehjulstrekk.

Ford Explorer skiller seg ut

En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

Oppfyller de fleste ønsker

I nye Ford Explorer omgis du med masse moderne teknologi. Skreddersy bilens ytelse til bykjøring, fjellveier og alt som er imellom med det avanserte terrengstyringssystemet.

Hvilken Ford passer best til dine behov og ønsker? Kom innom for prøvekjøring og bli kjent med  nye Ford Puma, Ford Kuga og Ford Explorer.