VIP-visning av helt nye Ford Kuga PHV. OBS! Bilen er her kun torsdag 20. februar mellom kl. 12.00 og 19.00

Velkommen til VIP-visning av helt nye Ford Kuga PHV

Nye Ford Kuga er tilgjengelig som ladbar hybrid, noe som gir deg en perfekt kombinasjon av elektrisk fremdrift og rekkevidde. Med en rekke nye hybridversjoner tilgjengelig, så vel som bensin- og dieselvarianter, byr nye Kuga på nyere, renere og mer økonomiske måter å nyte SUV-kjøring på. Nye Kuga har en rekke nye førerassistanseteknologier og smarte funksjoner for en aktiv livsstil. Nye Kuga er stilig, effektiv og takler de fleste forhold.

Ren. Stillegående. Kapabel
Like god i trafikkerte bygater som på åpne landeveier. Ford Kugas avanserte ladbare hybridteknologi kombinerer en batteribasert elektrisk motor med en 2,5-liter Duratec bensinmotor, og leverer en kombinert kraft på 225 HK, sammen med et enestående drivstofforbruk og CO2-utslipp på bare 32g CO2/km (WLTP).

Det smartere dieselalternativet
Foretrekker du diesel? Ford Kuga leveres også med en 2.0 liters EcoBlue-motorer på 190 HK, med den nyeste dieselteknologien for forbedret effektivitet, dreiemoment og økonomi, samtidig som utslippene reduseres. Bilen Fords nye 8-trinns automatgear. Ford Kuga kan også leveres med 6-trinns manuell gearkasse.

Raske, manuelle girskift
Kugas 6-trinns manuelle girkasse med høy dreiemomentkapasitet, leverer myke, nøyaktige girvekslinger. En lampe i instrumentpanelet forteller deg når du bør skifte gir, slik at du oppnår maksimal drivstoffeffektivitet.

Sømløst girvalg
For modeller med automatgir gir Kugas roterende girskifthjul deg fullstendig kontroll over den avanserte 8-trinns girkassen, og lar deg sømløst velge gir ved å enkelt vri på bryteren. Dette gir interiøret en renere, mer moderne layout.