Nye Ford Ranger

Med en rekke avanserte, neste generasjons 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, er nye Ranger mer kraftfull, mer effektiv og har lavere utslipp enn noen gang tidligere. Tilgjengelig med to drivlinjer som tilbyr opptil 213 HK og 500 Nm dreiemoment. Motoren tilfredsstiller Euro 6.2 normene. 

10-trinns autmatgirkasse
Med en avansert ny 10-trinns automatgirkasse gir nye Ranger både eksepsjonelt god akselerasjon og suveren drivstofføkonomi. Så enten du cruiser nedover motorveien eller takler vanskelige terrengforhold utenfor veien, vil du alltid ha riktig gir til rett tid.For første gang er nye Ranger tilgjengelig med FordPass Connect-modem. Systemet leverer en rekke uvurderlige fordeler, blant annet 4G Wi-Fi§ for opptil ti enheter, samt sanntids trafikkoppdateringer levert direkte til navigasjonen i bilen din.

En rekke smarte systemer
Nye Ford Ranger har en rekke smarte systemer som bidrar til å beskytte deg, dine passasjerer og andre trafikanter. Noen teknologier, for eksempel antikollisjonssystemet, bidrar til å redusere sannsynligheten for at det oppstår uønskede hendelser. Andre, som kollisjonsputer, bidrar til å redusere alvorlighetsgraden hvis det skulle skje en ulykke. Bilen er også utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer, noe som gir deg ro i sjelen når du lagrer verktøy eller last.

Avansert antikollisjonssystem
Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker RADAR- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

En rekke smarte systemer – se video