Ford Ranger

Like robust og praktisk som før, og nå smartere enn noensinne.

Ford Ranger har gjort seg fortjent til sitt omdømme som en pickup som kan kjøre hvor som helst og gjøre hva som helst. Med en rekke design-, kapasitet- og teknologioppgraderinger er Nye Ranger er klar til å styrke dette omdømmet.

Regular Cab

Todørs Regular Cab gir et svært praktisk kjøremiljø og et stor lasteområde med stor kapasitet.
•    Todørs kabin med seter til to personer.
•    Lastekasse 2317 x 1560 mm
•    1403 kg maksimum brutto nyttelast*

*Brutto nyttelast avhenger av valgt modell og tilgjengelighet i markedet

 

Super Cab

Super Cab har to vanlige fordører og to bakplater med omvendte hengsler som gir god tilgang til bakre del av kabinen og området bak forsetene. Denne cab-typen har oppbevaringsrom bak forsetene.
•    Lastekasse 1847 x 1560 mm
•    1250 kg maksimum brutto nyttelast*

*Brutto nyttelast avhenger av valgt modell og tilgjengelighet i markedet

Double Cab

Ranger Double Cab har fire dører i full størrelse. Den har et romslig, personbilaktig kjøremiljø for opptil fem personer, med store dører som gir enkel tilgang for passasjerene i baksetet. De kan også glede seg over rikelig med plass for beina.
•    Firedørs kabin med seter til opptil fem personer.
•    Lastekasse 1549 x 1560 mm
•    1250 kg maksimum brutto nyttelast*

*Brutto nyttelast avhenger av valgt modell og tilgjengelighet i markedet.

Built tough

Med kapasitet til å frakte opptil 1250 kg*, trekke opptil 3500 kg** og vade gjennom vann på opptil 800 mm dybde, kan man trygt si at nye Ranger har det som trengs. Dette er en pålitelig bil selv under de mest krevende forholdene. Du kan stole på at den vil få selv de tøffeste jobbene gjort, samtidig som den leverer en fremragende kjøreopplevelse, dag ut og dag inn.

*Brutto nyttelast avhenger av valgt modell og tilgjengelighet i markedet
**160 hk / 200 hk 4×4 med 3.55/3.75 aksling og tilhenger med bremser

Enda smartere

Ford SYNC 3 med en ny 8″ berøringsskjerm og talestyring, Adaptiv cruisekontroll med fremovervarsel, filskiftvarsler med filskifteassistent, trafikkskiltgjennkjenning: Alt dette er viktige nye funksjoner på en bil som var velutstyrt fra før.
Forbedringer av motor og gir, inkludert nyheter som automatisk stopp/start og nye sluttutvekslinger, pluss et nytt elektrisk servostyringssystem, bidrar til enestående CO2-utslipp fra 184 g/km, noe som gjør nye Ranger til et perfekt valg både for jobb og fritid