BYD Dolphin er kåret til Årets bilkjøp i Europa 2024 av Autobest.

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.» BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

Gjør deg klar for BYD Dolphin! Smidig, intelligent og romslig. Denne tøffe nyheten kombinerer det siste innen sikkerhetssystemer, teknologi og selvfølgelig det revolusjonerende Blade-batteriet. BYD Dolpin er en smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper. Batteriet Blade gir en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert).

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort.

BYD Dolphin er utstyrt med et 60 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 29 minutter. Design-varianten kommer med V2L (Vehicle to load) som standard, slik at bilen kan benyttes som en mobil kraftstasjon.

E-PLATFORM 3.0
BYD Dolphin er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, lenger rekkevidde og sikrere.

BLADE BATTERI
BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

BYD Dolphin har en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert)* med BYD sitt Blade-batteri-teknologi som standard. Den imponerer med akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin tildelt 5 stjerner og full pott i Euro NCAP.

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

Velkommen på innsiden av BYD Dolphin. Ikke la deg lure av den «kompakte» størrelsen – denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en.

  • 12,6 tommers Touchskjerm
  • Bagasjerom på 345 liter (legg ned baksetene – 1.310 liter)
  • Sportsseter med 6 veis justering for sjåfør
  • tre Isofix-fester
  • Apple CarPlay
  • Android Auto