Suzuki S-Cross 4X4 Hybrid

Romslig familiebil som gir stor kjøreglede og allsidig bruk.

Nye S-Cross 4×4 Hybrid fra Suzuki er en av årets største bilnyheter og har gått rett til topps som en av Norges mest kjøpte biler. Suzukis store nye folkebil kombinerer det beste fra SUV biler, tradisjonelle personbiler og ikke minst stasjonsvogner. Et stort glasstak gir en unik panoramaopplevelse.

Den helt nye utgaven kombinerer nytt og dristig SUV-design, kraftige kjøreytelser, mindre forbruk og avanserte sikkerhetsfunksjoner. I tillegg kan den skilte med klassens største bagasjerom på 440 liter!

Bilen kommer selvfølgelig med Suzuki sitt anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4×4, og 4WD-systemet har fire valgbare moduser – auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

S-Cross Fullhybridsystem består av de to hovedkomponentene høyvoltbatteri (Litiumion) og MGU (Motor Generator Unit). MGU sørger for elektrisk fremdrift, både alene og sammen med forbrenningsmotoren, samt omgjør bevegelsesenergi til elektrisk energi som lagres i høyvoltbatteriet.

S-Cross er fullspekket med en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring.

360 graders kamera med parkeringsassistent
Gir deg god oversikt over området rundt bilen ved for eksempel parkering.

Adaptive Cruise Control med Stop and Go-funksjon
Holder automatisk avstand til bilen foran. Den kan bringe bilen til full stopp og følger den forbigående bilen hvis den begynner å bevege seg igjen.

Varsling om kryssende trafikk
Advarer føreren om kjøretøy som nærmer seg fra hver side ved rygging.

Trafikkskiltgjenkjenning
Oppdager trafikkskilt som for eksempel fartsgrenser og viser skilt på multiinformasjonsdisplayet.

Radar Brake Support (RBS) – Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet. Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Bilen kommer selvfølgelig med Suzuki sitt anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4×4, og 4WD-systemet har fire valgbare moduser – auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

S-Cross drar 1.500 kg hengervekt, og kan leveres med både manuell- og automatgir.

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Selv på innsiden handler S-Cross om å leve stort. Den store kabinen føles romslig, takket være den store frontruten og god sidesikt.

9″ Touchskjerm
Den 9-tommers store HD-skjermen inneholder en lang rekke funskjoner, som blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med parkeringsassistent, navigasjon, handsfree og kjøretøysinformasjon.

God plass
Kupeen er stor og romslig, med god plass for både sjåfør og passasjerer.

440 liter bagasjerom
Med 440 liter bagasjerom, har du god plass til hele familiens bagasje.

Fire kjøremoduse
Uansett hvilken modus du velger, er S-Cross designet for å tilpasse seg kjøreforhold og dine behov. Velg mellom Snow, Lock, Normal og Sport.

Klikk her

Se videoer av Suzuki-biler

Videopresentasjoner

Klikk her