Nye Ford Tourneo Custom

Generøs plass og komfort.
Nye Tourneo Custom henter det beste fra Fords minibusser, forbedrer det, og tilbyr dermed generøs plass og komfort for inntil ni personer sammen med et elegant eksteriør. Uansett hva du driver med er Tourneo Custom fleksibel nok til å dekke dine behov.

Den er tilgjengelig i tre utgaver: Varebil, og personbilutgavene Kombi og Tourneo.
Den leveres også i to ulike lengder og med to takhøyder, samt med et utvalg serie- og utstyrsvarianter. Det betyr at du kan velge den kombinasjonen som passer akkurat deg best.

Neste generasjons EcoBlue TDCi-motorer
Utviklet for å tilfredsstille de strenge Euro 6 utslippskravene, kombinerer Transit Customs helt nye, neste generasjons 2-liters TDCi-motorer enestående ytelse og kraft med lavere drivstofforbruk og utslipp, fra så lavt som 6,1 l/100 km og 157 g/km CO2. For å senke kjøreutgiftene ytterligere, er serviceintervallene satt til 60.000 km eller to år. Tilgjengelig i tre kraftpakker på 105HK / 360 NM, 130HK / 385 NM og 170HK / 405 NM, finnes det et valg som tilfredsstiller behovene dine, enten du frakter lett last, kjører med full lastekapasitet eller skal trekke tilhenger.

Høyere ytelse Lavere utslipp
Transit Customs helt nye, neste generasjons 2,0L TDCi dieselmotorer tilfredsstiller den strenge Euro6 utslippsstandarden som krever 55 % reduksjon i utslipp av nitrogenoksid (NOx) i forhold til utslippskravene i Euro5.

SelectShift automatgir
Både motorene med 130HK og 170HK er tilgjengelige med en ny sekstrinns SelectShift automatisk girkasse. Denne er designet for å levere en myk og avslappet kjøreopplevelse, spesielt i travel start/stopp-trafikk. Girsystemet lar deg skifte gir manuelt hvis du ønsker det, ved å bruke girspaken som er plassert i dashbordet. Det gir deg også muligheten til å hoppe over gir under mer utfordrende forhold, som på glatte overflater eller i bratte bakker.

Girskift-indikator for drivstofføkonomisk giring
En lampe i instrumentpanelet forteller når du må skifte gir for å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet. Det er en enkel, men effektiv måte å bidra til at bilturene koster mindre.

Akselerasjonskontroll hjelper deg med å kjøre mer økonomisk
Dette nye innovative alternativet kontrollerer akselerasjonen til Transit Custom i forhold til lastenivået. Resultatet er at du kan forvente inntil 15 % lavere drivstofforbruk, avhengig av kjørestilen din. Teknologien hjelper også til med å redusere slitasjen på viktige deler som for eksempel motor, bremser og dekk.

Nye og mer komfortable forseter
Førersetet er fullstendig justerbart, det er også rattet, noe som gjør at du kan tilpasse det til den perfekte kjørestillingen. Det er også et innebygget armlene. Justerbar korsryggstøtte, setevarme og elektrisk justerbart førersete er tilleggsutstyr. Setene er faktisk laget slik at de, i tillegg til å levere holdbarheten manforventer i firmabiler, er like komfortable som dem du finner i vanlige biler. Uansett om du bruker varebilen på lange reiser eller til korte turer, så kan du glede deg over gode dager i de avslappende kontorstolene.

Ford SYNC. Avansert handsfree-teknologi
Ford SYNC-systemet kobler opp din mobile enhet* via Bluetooth og lar deg sende og motta håndsfree samtaler og kontrollere musikken på din tilkoblede enhet ved hjelp av stemmen. Den kan også lese tekstene du mottar, høyt.** Det inkluderer også AppLink, som gir deg stemmekontroll over noen av de mest populære appene som er tilgjengelige for Android og iOS. En tilleggsfunksjon i Ford SYNC er Nødassistanse, som er designet for å ringe opp en nødenhet automatisk hvis det skulle skje en ulykke og gi viktig informasjon, som for eksempel hvor bilen din befinner seg. (Ekstrautstyr)
*Mobiltelefoner som støttes av SYNC. x,y,z [link]  Tekstmeldingsfunksjonen er ikke tilgjengelig med iPhone.

Sikkerheten betyr alt
Den var faktisk det første kjøretøyet av sin type som oppnådde den maksimale 5-stjerners sikkerhetsvurderingen fra Euro NCAP.
Den var også den første av sin type som mottok Euro NCAP Advanced-utmerkelsen.  Kun de mest innovative sikkerhetsteknologien blir anerkjent på denne måten.  I Transit Custom inkluderer dette filskiftevarsler og Ford SYNC med Nødassistanse.