Nye Ford B-MAX

Utviklet spesielt for den urbane sjåføren
Genial design, unike dørløsninger, avanserte teknologier og plass etter behov: B-MAX er perfekt til bykjøring. Samtidig som den har kompakte dimensjoner gir dens unike dørsystem enkel adkomst til et klasseledende rommelig interiør.

Bilen har et unikt karosseridesign. Med dørene åpne vil du legge merke til at den strukturelle stolpen som vanligvis skiller den fremre og bakre delen av bilen nå er integrert i selve dørene. Det betyr at det ikke er noen hindringer – og dermed uanstrengt adkomst. Ford B-MAX gjør kjøringen i byen enklere og mer underholdende takket være avanserte kjøreteknologier og et vell av utstyr, som du vil bli overrasket over å finne i en bil i denne klassen. Bilen har et elegant, og støysvakt kupémiljø som er ideelt for byens smale og travle gater.
Serien av motorer og girkasser som er tilgjengelig for B-MAX lar deg velge din egen kombinasjon av kraft og effektivitet. Høydepunktene inkluderer den 1,0-liters EcoBoost bensinmotoren, som gir kraft som en 1,6-liter kombinert med klasseledende drivstofføkonomi, og den forbedrede 1,6-liters TDCi dieselmotoren.
Ford B-MAX er tildelt de høyest oppnåelige 5 stjernene i sikkerhetsgradering fra Euro NCAP, den uavhengige autoriteten på kollisjonstester. Kjøretøyets verdisikringsegenskaper er tilsvarende avanserte, inklusive global åpning/lukking, som gjør det mulig å lukke dører og vinduer med fjernkontrollen.