Benytt deg av ”Min side” og få god oversikt.

Stadig flere kommuniserer digitalt. Hos oss kan du benytte ”Min side” med en rekke nyttige tjenester og informasjon knyttet til ditt bilhold. Her kan du velge hvordan du ønsker å bli fulgt opp, enten på e-post, SMS eller begge deler. Tjenestene på ”Min side” er gratis og du kan benytte de så lenge du selv ønsker det.

Hvor finner du ”Min side”?

I alle nyhetsbrev og påminnelser på e-post og SMS er det en lenke til ”Min side”. Trykk på lenken for å komme inn på siden din.

Få påminnelser om neste EU-kontroll

EU-kontroll-paminnelseDu får påminnelse om fristen for neste EU-kontroll 4 måneder og 2 måneder før. Påminnelsen sendes automatisk ut. Du velger selv om du ønsker påminnelsene på e-post eller SMS, eller begge deler.

Få påminnelser om årlig ettersyn/service

ServicepaminnelseDu kan også få en påminnelse om å bestille årlig service/ettersyn på bilen. På ”Min side” kan du også endre måned for årlig påminnelse – klikk på bilens registreringsnummer og velg deg ønsket måned for påminnelse fra menyen.

paminnelser

Oversikt viser tidligere sendte påminnelser

En egen oversikt viser de 6 siste påminnelsene som er sendt deg.

Din kontaktinformasjon

kontaktinformasjonDu vedlikeholder selv din kontaktinformasjon på ”Min side”. Husk også å fylle inn ditt mobilnummer dersom du ønsker å få påminnelser på SMS. Har du ikke lenger bilen trenger du kun å melde bilen av påminnelsene (trykk på bilens registreringsnummer og fjern avkrysninger for SMS og e-post).

Kjøpt ny bil eller ønsker du å legge inn flere biler?

ny1Over din kontaktinformasjon, oppe til høyre på siden finner du en lenke med teksten Ny bil? Trykk på denne og du får opp et registreringsskjema. Her legger du inn bilens registreringsnummer, e-postadresse for påminnelser – og velg deg måned for påminnelse om årlig service/ettersyn.

ny2

Få nyhetsbrev fra oss på e-post

Nyheter, gode tilbud og informasjon om arrangementer blir sendt deg på e-post. Ønsker du ikke nyhetsbrev melder du deg enkelt av under din kontaktinformasjon. Gå inn på kontaktinformasjon og trykk på Endre opplysninger.