Ford Tourneo Courier

Praktisk, romslig og økonomisk.
Denne kompakte, men romslige bilen har god plass til fem personer samt bagasje. Du ønsker praktiske løsninger, god plass og drivstofføkonomi. Du liker komfort, stil og teknologi. Få alt dette i en rimelig bil som er billig i drift?

Den praktiske Tourneo Courier har plass til bagasje for alle uten at det går på bekostning av komfort. Fleksible seteløsninger lar deg maksimere plassen innvendig, mens smarte oppbevaringsløsninger gjør det enkelt å organisere alt du måtte ha med deg. Avanserte teknologiske løsninger slik som Ford SYNC med stemmestyring lar deg ringe og motta telefonsamtaler uten å flytte hendene fra rattet, samtidig som du kan holde blikket på veien. Bilen er også utstyrt med en rekke avanserte sikkerhetssystemer, utviklet for å beskytte både deg og bilen.
Og enten du velger en økonomisk 1,5- eller 1,6-liters dieselmotor, eller vår prisbelønte1,0-liters EcoBoost bensinmotor, vil du kjøre en av de mest drivstofføkonomiske bilene som finnes. Det er alltid positivt å ha ekstra ytelse tilgjengelig, men ikke til enhver pris. Så Tourneo Couriers kraftige bensin- og dieselmotorer er også konstruert for å gi drivstoffbesparelser du raskt kommer til å merke. Kompakt og stilig, fleksibel og økonomisk – full av geniale funksjoner og teknologiske løsninger; nye Ford Tourneo Courier kan være alt du ser etter i en bil.
Ford SYNC med nødhjelpassistanse kan ringe etter hjelp selv om du ikke kan

Ford SYNC med nødhjelpassistanse kan ringe etter hjelp selv om du ikke kan Nødhjelpsassistanse er en viktig og potensielt livreddende del av Ford SYNC. Dersom du mot formodning utsettes for en ulykke der en kollisjonspute utløses eller drivstoffpumpen slås av, vil teknologien automatisk kunne ringe den lokale redningstjenesten for deg. Du kan velge å stanse anropet eller å snakke med redningstjenesten dersom du trenger hjelp. Systemet vil oppgi viktig informasjon som GPS-koordinater, selv om du er bevisstløs.

Ekstra kontroll ved bakkestart 
Bakkestartassistanse hindrer bilen midlertidig fra å rulle bakover eller forover ved bakkestart. Systemet holder på bremsetrykket i 2,5 sekunder slik at du har tid og kontroll når du flytter foten fra bremsepedalen til gasspedalen. Det er også nyttig når du stopper og starter på glatt underlag.
Maksimalt veigrep med minimal anstrengelse 
Et avansert antispinnsystem eliminerer overdreven hjulspinn og gir deg best mulig veigrep, ytelse og stabilitet når du trenger det som mest. Systemet overvåker og justerer overføringen av kraft til alle bilens hjul kontinuerlig for å sikre maksimalt veigrep når du akselererer.
Advarer deg hvis dekkene mister trykk 
Det er viktig at dekkene hele tiden har riktig trykk for å spare drivstoff og for å beskytte dekkene og deg. Derfor overvåker sensorer alle dekkene og varsler deg hvis det oppstår et problem slik at du kan kjøre ut til siden, sjekke det og enten pumpe opp eller bytte dekket.
Elektronisk stabilitetskontroll hjelper deg til å beholde kontrollen, uansett kjøreforhold 
Systemet overvåker kontinuerlig bilens kjørebane og merker avvik fra den valgte kjørelinjen (som hvis du begynner å skrense ut), og vil automatisk korrigere bilens posisjon. Systemet er utviklet for å hjelpe deg til å beholde kontrollen, og kan også bidra til å redusere bremselengden i en nødsituasjon.