Ford Tourneo Connect

Plass nok til hverdagens utfordringer.
Tourneo Connect har plass til fem, mens Grand Tourneo Connect har plass til opptil syv personer – og begge er fleksible nok til å takle hverdagens utfordringer.

Komfort og plass
Du trenger ikke ofre komfort og teknologi selv om du ønsker en funksjonell og allsidig bil. Du trenger heller ikke velge mellom høy ytelse og lavt drivstofforbruk. Og ønske om en praktisk bil går heller ikke på bekostning av et moderne og stilig utseende.
Tourneo Connect er utformet med Ford Kinetic Design og kombinerer stil med allsidighet. Den gir deg fleksible seter og utmerket bagasjeplass i en bil med et moderne utseende. Den strømlinjeformede profilen, de sotede sidevinduene og sidespeilene med integrert blinklys gir et inntrykk og en følelse av en luksuriøs bil.

Sikkerhet
Tourneo Connect er utstyrt med en rekke innretninger som er designet for å beskytte deg samt forhindre at ulykker skjer i utgangspunktet. To av disse har allerede mottatt Euro NCAP Advanced-prisen for nyskaping innen sikkerhetsteknologi. Du kan også stole på tyverisikringsfunksjonene som sikrer bilen din.

Motor og miljø
Tourneo Connect er drevet av en rekke avanserte og svært drivstoffvennlige bensin- og dieselmotorer. Kombinert med andre drivstoffbesparende nyvinninger som ECOnetic-teknologi med Auto-Start-Stop og ECOmode, er denne bilen designet for å utnytte enhver dråpe drivstoff. Kvalitetshåndverk og fokus på detaljer står i stil med bruken av kvalitetsmaterialer som er skapt for å vare og design som gjør bilen enkel å vedlikeholde og rimelig å reparere.