Ford Focus ST

Topp ytelse og imponerende drivstoffeffektivitet.
Kombinerer topp ytelse med imponerende drivstoffeffektivitet og gjør daglig bilkjøring til en fornøyelse – hver dag. Focus ST er nå tilgjengelig som stasjonsvogn og som 5-dørs.

Bilens sportslige følelse er gjennomgående fra eksteriør til interiør. Recaro sportsseter, røde trimmede visere, instrumenter og måleinstrumenter og et tykkere skinntrukket ratt er bare noen av de racing-inspirerte designelementene.
Med sin 2-liters EcoBoost-motor leverer Focus ST ekstraordinær kraft, eksepsjonell drivstoffeffektivitet med 6,8 l/100 km og CO2-utslipp på bare 159 g/km, mens en rekke teknologier forbedrer styring, grep, håndtering og bremsing. Denne kraften er perfekt balansert med presis kontroll og forbedret dynammisk kurvekontroll (Torque Vectoring Control) som gir eksepsjonelt grep i svinger. For å gjøre dette enda mer spennende, skjerper en spesielt tilpasset lydkombinasjon motorens særtrekk i kupeen hver gang du akselererer kraftig. I tillegg kommer ST for første gang med dieselmotor med 4,2l /100 km og CO2-utslipp på bare 110 g/km.
Du kan også glede deg over nye Ford SYNC. Denne verdensklasseteknologien lar deg styre musikken og mobiltelefonen ved stemmebruk. Focus ST er tilgjengelig som stasjonsvogn og som 5-dørs.