Ford Fiesta

Nyskapende design og moderne teknologi.
Akkurat som en smarttelefon kombinerer Fiesta moderne stil med topp moderne teknologi, slik at du får mest mulig ut av dagen. Leveres med 3 eller 5 dører, og bilen kan leveres i 12 iøynefallende farger. Velg mellom to diesel- og en bensinmotor.

Avanserte teknologier hjelper deg med å ha trygg kontakt med verden rundt deg slik at du kan nyte hver eneste kjøretur. Ford SYNC kobler deg uanstrengt både til musikken din og familie og venner ved hjelp av telefon når du er på farten. Og et lekkert utformet interiør med tidsriktig utseende og designdetaljer kobler deg til utstyr som gjør livet enklere, mer avslappet, komfortabelt, og morsommere.

Ford Fiesta tilbyr fremragende nivåer av sikkerhet – et faktum som er anerkjent av Euro NCAP, Europas ledende uavhengige organisasjon for kjøretøysikkerhet. Ikke bare oppnådde Fiesta de maksimale fem stjernene etter organisasjonens kollisjonstesting av den nye modellen, Fiesta har også mottatt belønning for tre av dens avanserte teknologier; Active City Stop, Ford MyKey og Ford SYNC med Nødhjelpsassistanse.

Med en effektiv 3-sylindret bensinmotor på 1 liter og drivstoffbesparende teknologier tilbyr Fiesta fremragende drivstofføkonomi uten at det går på bekostning av motoreffekt eller ytelser.