Ford Fiesta ST

Mer enn en vanlig bil!
Med en særegen stil, en profil som holder deg klistret til veien og ST-spoiler, i tillegg til valgfrie 17 tommers aluminiumsfelger og røde bremsekalipere, kan du være sikker på at du vekker oppsikt med den nye Fiesta ST. Ytelse og effektivitet. Ved hjelp av moderne og avansert teknologi tilbyr Fiesta ST alt dette – helt kompromissløst.

Med 182 HK, 0 til 100 på 6,9 sekunder, 240 Nm dreiemoment fra 1600 – 5000 rpm og en toppfart på 220 km/t , kan du være sikker på at bilen leverer – mer enn 5000 km banetesting og finjustering på Tysklands legendariske Nürburgring beviser dette.

Sportshjuloppheng, sekstrinns girkasse, forbedrede bremser og avansert teknologi gir deg full kontroll – fra et racerførersete fra Recaro. Og du kan stole på at moderne teknologi både passer på deg og er gjerrig når det kommer til drivstoff. Med både mye plass og komfort er Fiesta ST laget for kjøring i hverdagen.

Du kan også glede deg over nye Ford SYNC. Denne verdensklasseteknologien lar deg styre musikken og mobiltelefonen ved stemmebruk. Focus ST er tilgjengelig som stasjonsvogn og som 5-dørs.