Nyhet – Ford Explorer ladbar hybrid som varebil

Fords nye store og svært godt utstyrte Ford Explorer ladbar hybrid får du nå som varebil. Den 457 HK sterke SUV-en kan kjøre opptil 42 kilometer på ren elektrisitet.

Ford Explorer er en stor SUV som vil komme med et stort varerom og meget bra plass i forsetene. Dette er en nyhet vi vet mange næringsdrivende og håndverksbedrifter har ventet på. Under panseret på den mer enn 5 meter lange, 2 meter brede og nesten 2 meter høye Explorer finner du Fords 3.0-liters V6 EcoBoost-motor. I kombinasjon med en elektrisk motor gir den en totaleffekt på hele 457 HK og 825 Nm dreiemoment. Litium-ion batteriet er på 13,6 kWh, og kan både lades opp eksternt og ved hjelp av bilens bremseenergi.

Varebil med svært mye utstyr og Fords avanserte firehjulstrekksystem

Ford Explorer ladbar hybrid som varebil tilbys med svært mye utstyr som standard i tillegg til Fords avanserte firehjulstrekksystem.

På listen over standardutstyr er blant annet 20’’ aluminiumsfelger, LED hovedlys, 12,3’’ heldigitalt instrumentpanel, panoramatak, 10-veis elektriske skinnseter med massasje, seter med varme og kjøling, adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering, handsfree bakluke og premium lydanlegg fra B&O.

Toppscore i Euro NCAP

Ford Explorer ladbar hybrid fikk nylig toppscore og 5 stjerner i det uavhengige kollisjonstestprogrammet til Euro NCAP. Den kommer med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som gjør kjøreturene dine enda bedre, inkludert systemer som gjør det enklere å manøvrere den store SUV-en i et urbant miljø.

Les mer om Ford Explorer